top of page
Benvolguts

 

Fa quaranta anys un grup de persones al qual els unia un comú denominador, la pipa, van decidir reunir-se cada dimecres, en un espai molt emblemàtic de Barcelona conegut com Els Quatre Gats, una cafeteria que servia com a punt de reunió, a la fi del segle XIX, per a personatges del món bohemi i artístic, com ara Rusiñol, Casas, Picasso i uns altres. És en aquest lloc on es va gestar l'embrió que donaria vida al Barcelona Pipa Club.

 

Així començava el nostre anterior president, explicant els inicis d'aquesta, la nostra família.

Ara us parlaré de futur i de projecte, el nostre, ja que pretenem mantenir viva aquesta tradició que es difumina tant en el temps com en la història de la humanitat, el fet de fumar en pipa. Ara bé, mai com una activitat aïllada, sempre envoltada d'intel·lectuals, artistes i bons companys. Volem donar-li nova vida en aquests temps moderns, amb esperit anacrònic i amb idees joves. Fer créixer la nostra casa amb voluntat de concòrdia i trobar nous amics.

Esperem oferir un espai on també les vostres idees tinguin cabuda, on creixem conjuntament enriquint-nos de forma mútua. Tota nova passió es pot obrir portes a la nostra casa i tenir un lloc entre els que hi som.

Ja hem fet quaranta anys, quaranta-tres per ser específics, ara bé, això no ha fet més que començar. A les vostres mans està fer d'aquesta associació una entitat on els anys no parin de sumar.

Fem història junts, fem club! Siguem rebels del món que ens envolta.

Una preuada benvinguda,

 

Adrià Candil, president.

WhatsApp Image 2022-12-09 at 19.14.58.jpeg
Captura1.PNG
Captura2.PNG
Captura2.PNG
Captura2.PNG
Captura3.PNG
Captura3.PNG

Josep Panés 
Vicepresident

Lluís Vila 
Secretari 

Manel Vidaurrázaga
Tresorer i Vocal Cultura de la pipa

Salvador Porta 
Vocal

Xavier Planas
Vocal

Juan E. Sebarroja
Vocal

Leonardo Golia Vincent
Vocal

Junta Directiva

Logo pipa (2).png

Si vols conèixer les activitats que es fan al Barcelona Pipa Club, fes "clic" en el logo.

La Cultura de la pipa és l'essència del nostre Club. No obstant això, es duen a terme diferents activitats, que opten amb recursos propis del Club per al seu funcionament i estan obertes a la participació de totes les persones associades.

bottom of page