top of page

Tabac (Tipus i Generalitats)

Actualizado: 7 mar 2021


El Cavendish és un tabac que porta aquest nom perquè el pirata de "la seva majestat" per portar-ho davant la "graciosa"ho va conservar en sucre, en toneles que van portar rhum. Ara Déu dirà com ho fan.

Epicuro


Al meu entendre, el flake és el que menys escalfa, justament per ser una combustió mes lenta i a l'ésser mes gruix el cos del tabac ,si és que no està molt esmicolat o fet pols ,clar. Opino que escalfen molt mes els tabacs tallats en ribbon finita, com el Clan i uns altres (òbviament influeix el ritme i manera de fumar) ... [amb els flakes] costa una mica més iniciar l'encès però, una vegada en marxa correctament, s'apaga amb menys freqüència que altres tipus de corts. Per això es diu que el flake és ideal per fumar a l'aire lliure perquè el vent no altera massa la combustió ,ni el sabor.

Marcelo Slullitel


El tabac de gust engonals és, en general, de mes cos comparat amb els holandesos;,gairebé totes les marques ( almenys,les que conec) sempre porten els següents tabacs: virginia en les seves varietats mes o menys torrat o madur,és tabac ros i la base de les mescles porten també latakia o perique que és el tabac condimento ( el primer oriental i el segon americà ). Poden portar també una quantitat de burley,que és tabac negre natural.en general les mescles angleses no són molt aromàtiques. Exemples de clàssics anglesos: capstan, saint bruno o dunhill.

Marcelo Slullitel

435 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Comentários


bottom of page