SECCIONS DEL BPC

 

El nostre Club està estructurat en diverses seccions que tenen vida pròpia i generen una activitat constant a la seu social. Aquestes seccions compten amb recursos propis del Club per al seu funcionament i estan oberts a la participació de tots els associats.

Secció de Tertúlies

Cada dimecres i divendres a la tarda, el Club està obert per als seus socis. La conversa neix sola. Les Pipes, els seus artesans, els tabacs, la política, el futbol, la ciència, la història… tots els temes són bons per passar una agradable tarda en el Club amb la Pipa i unes copes.

Secció Gastronòmica

L'últim divendres de cada mes, algun soci es posa el capell de cuiner i prepara un apetitós sopar gastronòmic. La taula es prepara a la sala BorkumRiff, reservada als socis, i l'ambient, fums aparti, és relaxat i divertit  des del primer plat fins al cafè.

Secció
Toca-Cata

Un divendres al mes, el Club convida als seus socis a provar algun tabac, de pipa per descomptat, nou, descatalogat, curiós per algun motiu en tot cas. Fins a de Argentina envien els tabacs perquè tan experts catadores opinin.

Cicle de
Conferències

Pere Sans, soci del Club i historiador de la cuina catalana sobre la qual ha escrit diversos llibres, prepara alguna delícia amb els productes propis de l'estació. A més de gaudir provant-la, els “tastulianos” comenten la recepta, sempre hi ha diverses versions i sempre s'aprèn del Maestro Sans.

 

Secció
"Fabes Tendres"

L'últim divendres, acomiadem el mes provant alguna cosa que piqui la curiositat dels socis. Des d'ous d'estruç a orujos d'arròs, passant per pastissos campions del món, banitsas búlgares… En algunes ocasions, es converteix en concurs entre els socis-cocinicas, de truites, d'humus…

Secció
"Removido,
no Agitado"

Un divendres al mes, aprofitant les matèries primeres i les eines dels espectaculars cocktailsde la nit, algun soci voluntari llueix les seves habilitats cocteleras i anima la tertúlia amb alguns glops sofisticats.

Secció
Òpera Fumada

I comentada… El soci Toni Pascual és un “malalt operístic” i prepara unes increïbles sessions d'Òpera, projectant algunes dels millors enregistraments del Metropolitan, Scala, Liceu…, comparant les versions de diferents tenors o sopranos, sempre delectant als socis amb el seu enorme coneixement.

Fumada Social

Tres grams de tabac i dos llumins són l'utillatge. Cinc minuts per preparar la pipa i un per encendre-la. Fins a més de tres hores pot durar una pipa ben fumada!!! Totes s'encenen al mateix temps i guanya l'última a apagar-se. Els temps s'acumulen, individualment i per equips, i en el sopar de Nadal del Club, es reparteixen les lliures de tabac dels trofeus.

  • Instagram - Gris Círculo
  • Facebook - Gris Círculo
  • Twitter - Gris Círculo

ADREÇA

 

Santa Eulàlia, 21 , Baixos

08012, Vila de Gràcia, Barcelona.

bpipaclub@gmail.com

Tel: 93 301 11 65

© 2020 por Bpipaclub. Creado con Wix.com

LOCALITZACIÓ