top of page

ACTIVITATS DEL BPC

 

El nostre Club realitza diferents activitats, que ompten amb recursos propis del Club per al seu funcionament i estan obertes a la participació de totes les persones associades.

Tertúlies: Cada dimecres i divendres a la tarda, el Club està obert per als seus socis. La conversa neix sola. Les Pipes, els seus artesans, els tabacs, la política, el futbol, la ciència, la història... tots els temes són bons per passar una agradable tarda en el Club amb la Pipa i unes copes.

Tast de tabacs: Un divendres al mes, el Club convida als seus socis a provar algun tabac, de pipa per descomptat, nou, descatalogat, curiós per algun motiu en tot cas. Fins a d'Argentina envien els tabacs perquè tan experts tastadores opinin.

Logo pipa (2).png

Fumada social: Tres grams de tabac i dos llumins són l'utillatge. Cinc minuts per preparar la pipa i un per encendre-la. Fins a més de tres hores pot durar una pipa ben fumada!!! Totes s'encenen al mateix temps i guanya l'última a apagar-se. Els temps s'acumulen, individualment i per equips, i en el sopar de Nadal del Club, es reparteixen les lliures de tabac dels trofeus.

sopar.jpg
Gastronomia

Sopars amb temàtica gastronòmica: Un dia al mes, algun soci es posa el capell de cuiner i prepara un apetitós sopar gastronòmic. L'activitat és reservada als socis i amics i la taula es prepara a la sala gran. L'ambient, fums aparti, és relaxat i divertit des del primer plat fins al cafè.

 

Degustacions: Per sibarites, i en aquesta mateixa línia, l'últim divendres, acomiadem el mes provant alguna cosa que piqui la curiositat dels socis. 

ALTRES ACTIVITATS

mushrooms-2988342_1920.jpg
IMG-20200920-WA0002.jpg
glasses-262382_1920.jpg
Tastes de vi & Còcteles

Un divendres al mes, algun soci voluntari llueix les seves “habilitats cocteleres” i anima la tertúlia amb alguns glops sofisticats.

Pròximament, es desenvoluparan càpsules formatives i tallers per adquirir nocions bàsiques de cocteleria, a més, es faran trobades específiques per socis, on es podrà aprendre a tastar vins, degustar-los i saber maridar amb diferents àpats.

Cocteles-de-moda.jpg
swing.jpg
Mùsica

Òpera:

El soci Toni Pascual prepara unes increïbles sessions d'Òpera, projectant alguns dels millors enregistraments del Metropolitan, Scala, Liceu..., comparant les versions de diferents tenors o sopranos, sempre delectant als socis amb el seu enorme coneixement.

 

Audicions,  Concerts de Jazz:

El Jazz ha estat sempre associat al club, sent des dels seus començaments , part del ADN musical de la institució, qualitat que li ha permès formar part de l'imaginari de la Ciutat Comtal. Aquest gènere musical, en totes les seves variants (Swing, Smooth Jazz, free jazz...) ens vincula amb infinitat d'imatges literàries, pel·lícules, estils de vida, ciutats com Nova York, Nova Orleans o Chicago. Al mateix temps, sembla mantenir un vincle indissociable amb el tabac, els licors i el bon viure. Tot això, se suma per a generar un ambient de calidesa, elegància i refinament tan característics del nostre Club.

 

Altres gèneres musicals.

Actualment, el Club té projectat ampliar l'oferta musical a altres estils tal com la música clàssica o el flamenc, per exemple, per a difondre el coneixement d'altres manifestacions culturals diferents a les que habitualment es destaquen en el Club.

music-3320006_1920.jpg
bluessss.jpg
bass-5158902_1920.jpg
Lluis Salas.jpg
Cicle de Conferències

Temàtiques com la Ciència, l'espiritualitat, la societat, la història, l'art o qualsevol manifestació de la Cultura que enriqueixi el nostre coneixement, té el seu lloc en una activitat especifica del Club. Les conferències es realitzen a la Sala d'actes, on s'utilitza l'escenari, la sonorització i projector de vídeo en pantalla gegant per a facilitar l'acte. També s'inclouen les presentacions de llibres i qualsevol altre acte vinculat que prengui com a referència les temàtiques de les conferències.

 

albor3.jpg
Literatura

Aquest espai està dedicat a la poesia i altres formes literàries (contes, assajos), en la qual se celebren reunions per a realitzar recitals de poesia, Improvisacions (jam sessions de poesia), lectures de contes i la possibilitat de sessions de micro-teatre. Pròximament, s'inclouran les noves activitats en la programació del Club, amb la possibilitat de realitzar tallers, espai de lectura, trobades de debat literari, etc..

Albor.jpg
albor3.jpg
Cine-Forum

Aquest espai està dedicat al món del cine, en la qual es fan trobades per gaudir de diferents projeccions de pel·lícules i debats posteriors per analitzar el guió i aspectes referents al material fílmic. Pròximament, s'inclouran les noves activitats en la programació del Club.

backgammon-1903937_1920.jpg
Jocs de Taula

El joc ocupa un lloc especial en el món social com a manera de connectar entre les persones d'una forma amena, generant espais per a compartir i gaudir del moment. En el Pipa Club, es realitzen  trobades per a jugar als escacs,  el backgammon, el pòquer o el bacarà. Pròximament, està previst incloure també els jocs de rol, que apareixerà indicat entre les noves activitats en la programació del Club.

bottom of page