top of page

QUÈ ÉS EL BPC

 

El Barcelona Pipa Club és una entitat no lucrativa, un club privat de fumadors de pipa fundat en 1980. 

Actualment, és un lloc de referència per a la vida social i cultural, en ple barri de Gràcia, que es desenvolupa a través de diferents activitats, on tothom (fumadors de pipa i no-fumadors) són benvinguts i poden trobar un espai al seu gust. 

Al voltant d'una tertúlia, una copa, la música, una degustació gastronòmica o una trobada de poesia, s'àmplia l'amistat i la saviesa sobre els petits plaers de la vida. El Club està obert a tots els que desitgin conèixer-ho i no és necessari ser fumador de pipa per fer-se soci.

Captura pipa 1.PNG
people-2567915_1920_edited_edited.jpg
Espai per a tots

 

El local social del Pipa Club ofereix al soci tota mena d'espais adequats per a un ampli ventall d'activitats. Revestit d'una atmosfera britànica en la seva decoració, aquest Club és considerat internacionalment com un dels millors ambientats d'Europa en el seu estil.

Destacarem l'elegància i la comoditat de l'espai lounge Borkum Riff, l'amplitud de la Sala d'Actes equipada amb escenari, sonorització i projector de vídeo en pantalla geganta. La barra Sherlock Holmes de la seu social ens trasllada a les bromoses proximitats del Baker Street londinenc, amb tota mena de records i utensilis utilitzats pel gran detectiu. Completa la seu social, el Museu Etnològic de la Pipa amb una important col·lecció.

Tertúlia i Oci

 

L'activitat del Club és reconeguda com una de les més vitals de la ciutat. A la tarda ens trobem amb un Club privat a l'estil britànic, cosmopolita, dedicat a la tertúlia, la cultura, la gastronomia i les activitats lúdiques.

 

En el Club funciona una secció gastronòmica que organitza degustacions i sopars, una secció de poesia i literatura, una secció de conferències, una secció de cigars-purs per als amants dels havans , una secció d'Òpera, una secció de tertúlies i cinema-fórum... També s'organitzen cursets per aprendre a fumar en pipa o exposicions de pintura i fotografia.

 

Copes i Música

Destaquem la secció de concerts, que al vespre o a la nit, permet gaudir als socis d'un bon moment musical per compartir amb amics, on el Barcelona Pipa Club es converteix en un espai únic a la ciutat, diferent i també exclusiu.

Totes les idees i propostes del soci són tingudes en compte i potenciades perquè obtinguin el suport i l'èxit que mereixen.

bottom of page