QUÈ ÉS EL BPC

 

El Barcelona Pipa Club és una entitat no lucrativa, un club privat de fumadors de pipa fundat en 1980. 

Actualment, és un lloc de referència per a la vida social i cultural, en ple barri de Gràcia, que es desenvolupa a través de diferents activitats, on tothom (fumadors de pipa i no-fumadors) són benvinguts i poden trobar un espai al seu gust. 

Al voltant d'una tertúlia, una copa, la música, una degustació gastronòmica o una trobada de poesia, s'àmplia l'amistat i la saviesa sobre els petits plaers de la vida. El Club està obert a tots els que desitgin conèixer-ho i no és necessari ser fumador de pipa per fer-se soci.

Captura pipa 1.PNG
people-2567915_1920_edited_edited.jpg
Espai per a tots

 

El local social del Pipa Club ofereix al soci tota mena d'espais adequats per a un ampli ventall d'activitats. Revestit d'una atmosfera britànica en la seva decoració, aquest Club és considerat internacionalment com un dels millors ambientats d'Europa en el seu estil.

Destacarem l'elegància i la comoditat de l'espai lounge Borkum Riff, l'amplitud de la Sala d'Actes equipada amb escenari, sonorització i projector de vídeo en pantalla geganta. La barra Sherlock Holmes de la seu social ens trasllada a les bromoses proximitats del Baker Street londinenc, amb tota mena de records i utensilis utilitzats pel gran detectiu. Completa la seu social, el Museu Etnològic de la Pipa amb una important col·lecció.

Tertúlia i Oci

 

L'activitat del Club és reconeguda com una de les més vitals de la ciutat. A la tarda ens trobem amb un Club privat a l'estil britànic, cosmopolita, dedicat a la tertúlia, la cultura, la gastronomia i les activitats lúdiques.

 

En el Club funciona una secció gastronòmica que organitza degustacions i sopars, una secció de poesia i literatura, una secció de conferències, una secció de cigars-purs per als amants dels havans , una secció d'Òpera, una secció de tertúlies i cinema-fórum... També s'organitzen cursets per aprendre a fumar en pipa o exposicions de pintura i fotografia.

 

Copes i Música

Destaquem la secció de concerts, que al vespre o a la nit, permet gaudir als socis d'un bon moment musical per compartir amb amics, on el Barcelona Pipa Club es converteix en un espai únic a la ciutat, diferent i també exclusiu.

Totes les idees i propostes del soci són tingudes en compte i potenciades perquè obtinguin el suport i l'èxit que mereixen.