QUÈ ÉS EL BPC

 

El Barcelona Pipa Club és una entitat no lucrativa , creada en 1980. 
En l'actualitat 400 membres (homes, dones, joves i menys joves) formen part de l'associació.
Es tracta d'un club de fumadors de pipa on tots (fins i tot els no-fumadors) són benvinguts i tots poden trobar un espai al seu gust. 
Al voltant d'una tertúlia, una copa, la música de jazz, una degustació gastronòmica o una taula amb el millor sopar, s'àmplia l'amistat i la saviesa sobre els petits plaers de la vida. El Club està obert a tots els que desitgin conèixer-ho a partir de les 5 de la tarda. I recorda que no fa mancada ser fumador de pipa per fer-te soci.

Espai per a tots

 

El local social del Pipa Club ofereix al soci tot tipus d'espais adequats per a un ampli ventall d'activitats. Revestit d'una atmosfera britànica en la seva decoració, aquest Club és considerat internacionalment com un dels millors ambientats d'Europa en el seu estil.

 

Destacarem l'elegància i la comoditat de la Sala Borkum Riff, l'amplitud de la Sala d'Actes equipada amb escenari, sonorització i projector de vídeo en pantalla geganta. El Bar-Pub Sherlock Holmes de la seu social ens trasllada a les brumosas proximitats del Baker Streetlondinenc, amb tot tipus de records i utensilis utilitzats pel gran detectiu.

Completen la seu social, un espai de Jocs, el Museu Etnològic de la Pipa amb una important col·lecció, una sala per a reunions o sopars , i el Taller de Bricolatge de la Pipa per retornar la lluentor a les nostres inseparables amigues.

Tardes de Tertúlia i Oci

 

L'activitat del Club és increïble i reconeguda com una de les més vitals de la ciutat. A la tarda ens trobem amb un Club a l'estil britànic, dedicat a fumar en pipa, a la tertúlia, la cultura, la gastronomia i les activitats lúdiques.

 

En el Club funciona una Secció Gastronòmica que organitza degustacions i sopars, una Secció Fotogràfica, una Secció de Cigars-Purs per als amants dels havans , una Secció d'Òpera, una Secció de Tertúlies i Cinema-Fórum, una altra de Futbol... També s'organitzen Cursets per aprendre a fumar en pipa, dards i escacs o exposicions de pintura i fotografia. Els amics de Sherlock Holmes es reuneixen habitualment aquí, així com advocats, metges, periodistes etc.

 

Totes les idees i propostes del soci són tingudes en compte i potenciades perquè obtinguin el suport i l'èxit que mereixen.

Nits relaxades de Copes i Música

 

A la nit el Barcelona Pipa Club es converteix en un espai únic a la ciutat, diferent i també exclusiu.

Es poden prendre copes en un ambient càlid a l'hivern i fresc a l'estiu, i viure la màgia de la música.

Programació del mes en curs. Difícilment existeix a Barcelona un espai amb un ambient tan singular.

  • Instagram - Gris Círculo
  • Facebook - Gris Círculo
  • Twitter - Gris Círculo

ADREÇA

 

Santa Eulàlia, 21 , Baixos

08012, Vila de Gràcia, Barcelona.

bpipaclub@gmail.com

Tel: 93 301 11 65

© 2020 por Bpipaclub. Creado con Wix.com

LOCALITZACIÓ